Klipi që bëri miliona njerëz të qajnë (Video)

Të gjithë kemi nevojë për dashurinë e nënës.

Ajo çfarë ky fëmijë ka bërë është e mahnitshme. Mori shkumës dhe iku në oborr për të vizatuar në tokë nënën e tij, në mënyrë që ta përqafojë, shkruan lajmi.net

Mungesën e nënës në jetë ai e shprehu përmes një vizatimi. Mungesën e pranisë, të përqafimit dhe kujdesit të saj. U shtri në tokë, brenda vijave të kufizuara ku kishte vizatuar të ëmën, në pllaka të ftohta tentoi të ndjejë ngrohtësinë e gruas që e solli në jetë e që i mungonte kaq shumë…

Të gjithë kemi nevojë për dashurinë e nënës, t’ja dimë vlerën në çdo frymë sa i kemi ende në jetë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT