Klientela.com, blej dhe shit online (Video)

Klientla.com është një platformë e cila ka synim që të lidh rajonin e Ballkanit në shit-blerje të produkteve të ndryshme online.
Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe më gjerë do të kenë adresë të përbashkët ku mund të bleni si dhe shitni falas produkte nga më  të ndryshme online.