Kjo shkollë e Drenasit do të emërtohet “Gani Sylaj”

Paralelja e SHFMU “Rasim Kiçina” në Drenas e cila gjendjet në Poklek të Ri do të pavarësohet si shkollë më vete.

Këtë e ka bërë të ditur Komuna e Drenasit përmes një njoftimi në rrjetet sociale, shkruan drenicapress.info

Mësohet se Bordi drejtues i shkollës, më mënyrë unanime, ka vendos që paralelja e SHFMU “Rasim Kiçina” të bartë emrin e mësuesit dhe veprimtarit, Gani Sylaj.
Më poshtë gjeni njoftimin e Komunës së Drenasit. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT