Kjo rrugë e bukur sapo është shtruar në Drenicë |Video

Rruga Abri-Likoc  që lidhë shumë fshatra të Drenasit dhe Skenderajt ka një rendësi dhe histori të veçantë të kësaj ane, transmeton Drenica Press.

Pos rëndësisë së qarkullimit të përditshëm të banorëve, rëndësia e kësaj rruge qëndron në atë se ka qenë njëra ndër rrugët më të frekuentuara nga ushtarët e UÇK-së dhe qytetarët e kësaj ane.

Më poshtë mund të gjeni videon sesi duket kjo rrugë, e përuruar ditë më parë. /Drenica Press/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT