Kjo ndodhi në Drenicë – Pleqtë e fshatit të Drenasit i zbardhi mëngjesi duke përcjellë njëri-tjetrin

Një fshat që ofron një panoramë të shkëlqyer është ai i Gradicës së Drenasit.

Dikur në këtë fshat kishte më shumë jetë dhe gjallëri, ku banorët e së cilit karakterizoheshin për afërsinë që kishin, mikpritjen dhe dashurinë ndaj njëri tjetrit.

Madje ata thonë se kjo e ka bërë që të dallohet Gradica nga të gjitha fshatrat e Drenicës duke e identifikuar me pleqtë e Gradicës.

Ndiqeni reportazhin dhe njihuni me një histori interesante:

Marrë nga ATV

- Advertisement -

MË TË FUNDIT