Kjo maskë për eliminimin e puqrrave, përgatitet me produkte që i keni në shtëpi

  Ju propozojmë një maskë për eliminimin e puqrrave, kjo maskë përmban produkte të cilat mund t’i keni në shtëpinë tuaj.
  Për të përgatitur këtë maskë ju duhen këto produkte:

  – tre luge të vogla mjaltë,

  – një lugë cimet (kanell).

  Më këtë masë lyhen puçrrat në mbrëmje dhe të nesërmen në mëngjes. Maska duhet të mbahet në fytyrë rreth 20 minuta, pastaj pastrohet fytyra me ujë të nxehtë.

  Nëse aplikohet gjatë dy javëve, largon puçrrat me rrënje. /keshilla.net