Kjo është renditja në grupin e Shqipërisë

 

Ka përfunduar edhe xhiroja e dytë në grupin A, dhe Shqipëria është e vetmja pa pikë.

Franca ka pikët maksimale, gjashtë pikë, Zvicra ka katër pikë dhe Rumania ka një pikë./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT