Kjo është mosha dhe prejardhja e gjashtë pacientëve që vdiqën sot nga koronavirusi

Kosova sot ka shënuar rekord të zi sa i përket vdekjeve nga pacientët me COVID-19.

Veç sot, ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se kanë vdekur edhe gjashtë pacientë të tjerë.

Pacientët që ndërruan jetë janë:

SH.I – 71 vjeç nga Prishtina.

F.H – 72 vjeç nga Vitia.

R.K – 70 vjeç nga Mitrovica.

B.G – 60 vjeç nga Vushtrria.

S.T – 71 vjeç nga Fushë Kosova.

Sh. – 38 vjeç nga Peja.

Sipas informacioneve nga klinikat, pacientët që kanë ndërruar jetë sot, përveç infeksionit Covid-19, kishin edhe sëmundje të tjera shoqëruese.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT