Kjo është makina e vetme funksionale për fluturim në botë (Video)

Kjo lloj makine është e vetmja për fluturim të njeriut që është funksionale në botë, transmeton lajmi.net

Kjo makinë është unike, e ndonëse ka edhe lloje të tjera që janë fluturuese, kjo është e vetmja që është funksionale dhe është vetëm një në të gjithë botën.

Ta shohësh në video dhe të ndjesh live nisjen e fluturimit dallojnë shumë, thotë mes të tjerash personi i cili e ka në dorë vozitjen e këtij mjeti.

Shikojeni videon dhe nihuni me këtë mjet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT