Iniciativa qytetare për Skenderaj, e cila me Sokol Halilin kandidon për kryetar të Skenderajt, synon ulëse në Kuvendin e Skenderajt në mandatin që vjen. Lista e Iniciativës Qytetare për Skenderajt ka 17 kandidatë, në mesin e të cilëve ish-luftëtarë të luftë luftës së UÇK-së. Bien në sy emrat e Xhemë Kodrës dhe Abit Hazirit.

‘Të ndëruar Kandidat dhe Kandidate për Asamblen Komunale Skenderaj.

Ju njoftoj se zyrtarisht jemi kandidat që jemi qertifikuar nga KQZ-ja.

Ju do të jeni ndryshimi për të mirën e Drenicës, sëbashku do të punojmë që të arrijmë një ndryshim dhe qkapjen e institucioneve komunale, na priftë e mbara”, ka shkruar Sokol Halili, kryetar i Inicizativës Qytetare për Skenderaj, kandidat për kryetar të Skenderajt.

Lista e plotë e kandidatëve të Iniciativës Qytetare për Skenderajn për Kuvendin e Skenderajt: