Kjo është letra rrëqethëse e Berishës dërguar FIFA-së për Kosovën

Besart Berisha ka kërkuar nga FIFA që ta lejoj të luajë për Kosovën.

Pas Milot Rashicës, Herolind Shalës dhe Alban Mehës edhe sulmuesi Besart Berisha ka pranuar që të luajë për Përfaqësuesen e Kosovës.

Sipas asaj që njofton Supersport Kosova, Berisha e ka dorëzuar kërkesën e tij në shtëpinë më të madhet futbollit në botë, FIFA.

“Shumica prej jush keni qenë futbollistë profesioniste dhe sigurisht se e dini sa e rëndësishme është për një futbolliste që të luaje dhe ta përfaqësoje vendin e vet” mësohet të ketë shkruar Berisha.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT