Kjo është hera e parë që Ramushi fiton kaq shumë komuna

Ajo që më së paku pritej ndoshta nga këto zgjedhje është fitorja e AAK-së në 5 komuna sot në balotazh dhe dy tjera më 22 tetor, duke arritur në total në 7 komuna.

Kjo është hera e parë që partia e Ramush Haradinajt fiton kaq shumë komuna.

Fitoret e AAK-së në komuna:

Deçani

Juniku

Gjakova

Rahoveci

Suhareka

Obiliqi,

Klina. /Lajmi.net/