Sami Lushtaku vazhdon të ketë përkrahje të madhe tek simpatizantët e Partisë Demoktratike të Kosovës, shkruan Drenica Press.

Përveç Ssami Lushtakut, pranë tij ishin edhe kandidatët për deputet të Kosovës që vijnë nga dega e Skenderajt.

Me këtë rast vet Sami Lushtaku në një postim tha: “Sante takova qytetarë të shumtë në Fushë Kosovë, me prejardhje nga Drenica dhe pjesë të tjera të Kosovës. Shprehëm bindje të përbashkëta, që Partia Demokratike e Kosovës është pa dyshim bartëse e të gjitha proceseve shtetformuese dhe shtetndërtuese dhe vizioni i saj për të ardhmen duhet të mbështetet fuqishëm! SL