Kjo është fotoja e vitit sipas Instagramit

Instagram si zakonisht e zgjedhë dhe e shpërblen fotografinë më të mirë të vitit.

Fotografia e Robert Scott është shpallur si më e mira e vitit 2016.

Në foto shihet një punëtor më ngjyrë që një arë pambuku me duar të ngritura lartë si shenjë proteste ndaj dhunës policore ndaj njerëzve me ngjyrë.

Fotografia është realizuar në Brooklyn ndërsa ishte shpërndarë në kampanjën e komunitetit me ngjyrë amerikan.

Fotografia si zakonisht pritet të shpërblehet me shumë të majme nga rrjeti i famshëm social.

11

- Advertisement -

MË TË FUNDIT