Kjo është deputetja e PDK-së që po e udhëheq seancën me Avni Deharin e LVV-së

Seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës po udhëheqet nga deputeti më i vjetër në moshë, Avni Dehari nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, dhe deputetja më e re Adelina Grainca nga Partia Demokratike e Kosovës.

Sipas agjendës së seancës së sotme, fillimisht do të formohet komisioni i përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve, dhënia e betimit të deputetëve, zgjedhja e kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.

Lëvizja Vetëvendosje ka dalë si parti e parë nga zgjedhjet e 14 shkurtit në koalicionin që kanë pasur me Listën “GUXO” të Vjosa Osmanit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT