Kjo dele nuk është qethur që pesë vjet (Foto)

Chris është një dele shumë e veçantë. Ajo është rracë e njohur për leshin që ka.

Gjatë kësaj periudhe,  leshi i saj kishte ndryshuar aq shumë sa që krijonte një pamje mjaft komike

Kur delja u gjet nga pronarët, u gjeth dhe prej saj u përftuan rreth 40 kg lesh.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT