Kina ndërton 57 kate ndërtesë për 19 ditë (Video)

Ky është rekordi i ri që Kina ka vënë. Ata kanë ndërtuar një ndërtesë 57 kate për vetëm 19 ditë.

Më shumë se 4 mijë punëtorë ishin të angazhuar në të gjitha punimet ndërsa puna e vrazhdë dhe instalimet kryheshin në të njëjtën kohë.

Për më shumë shikojeni këtë video dhe çudituni.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT