KFOR-i turk shpërndan katër karroca për fëmijët me aftësi të kufizuara

KFOR’i Turk (Kryesia ë Këshillit Turk) më rastin e festës së Bajramit ka bërë shpërndarjen e 4 karrocave për fëmijë me aftësi të kufizuara të dhuruara nga ana e shoqatës “Kızılay’it Turk”.

Aktiviteti do të vazhdojë edhe më datën 25 korrik në Prizren ku do të dhurohen edhe dy karroca për persona më aftësi të kufizuara.

“Poashtu më rastin ë festës së Bajramit është bërë shpërndarja ë veshmbathjeve për 200 fëmijë në shtatë komuna (Prizrën, Dragash, Mamushë, Gjilan, Lipjan dhe Shtimë) të ndryshme të Kosovës. Republika ë Turqisë do ti vazhdojë ndihmat ë saj për popullin mik të Kosovës”, thuhet në komunikatë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT