Këtu mund të shikoni nëse keni gjoba të papaguara të komunikacionit

Që nga viti i kaluar qytetarët e Kosovës kanë mundësi të dinë saktë nëse kanë ose jo ndonjë gjobë në trafik.

Policia e Kosovës në korrik të vitit të kaluar pati lansuar ueb-faqen e saj, ku me të dhëna qytetarët mund të shohin nëse kanë gjoba trafiku.

Të dhënat që duhet t’i shënoni janë shumë të thjeshta, pasi duhet vetëm emri, mbiemri, data e lindjes dhe numri personal.

Duke klikuar KËTU ju mund të shihni nëse keni ndonjë gjobë të papaguar.

Ndërkaq kujtojmë se Policia e Kosovës që nga viti i kaluar ndalon qytetarët edhe nëpër pikat kufitare, në rast se nuk i keni të paguara tiketat e trafikut.

E sa i përket gjobave, Policia është shumë dorë lirë ku vetëm 24 orët e fundit ka shënuar mbi 1100 tiketa.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT