Këtu mund ta mësoni se sa njerëz në botë e kanë mbiemrin e njëjtë sikurse tuajin

Nëse ndonjëherë e keni pyetur veten se çfarë domethënie mund të ketë mbiemri i juaj dhe sa njerëz në botë e bartin, këtë përgjigje mund ta gjeni lehtë tanimë

Mbiemri më i popullarizuar në botë vjen nga Kina, dhe kështu falë numrit të madh të popullsisë së këtij vendi, 76.5 milionë njerëz mbajnë mbiemrin Wang.

Në ueb-faqen Forbears mund të shihni se sa shumë njerëz në botë e mbartin mbiemrin tuaj, dhe aty mund ta kuptoni se si kanë lëvizur këta njerëz nëpër botë.

Themeluesit e kësaj ueb-faqe, kanë bërë të ditur se statistikat nuk janë 100% të sakta, por mund t’iu ofroj informacione të dobishme.

Kliko linkun për ta kërkuar mbiemrin tënd:

http://forebears.io/surnames

- Advertisement -

MË TË FUNDIT