Skenderaj
Skenderaj - Drenica Press

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të rrymës në Skenderaj.

Në njoftimin e KEDS thuhet:

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqefci  (Kodi: 74000006)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim isolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve. /Drenica Press/