Këto vende të Drenasit pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në Drenas. Mësohet se nesër do të ndërprehet:

Nga NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).
Arsyeja: Dislokimi dhe energjizimi i trafos me të gjitha elementet tjera TM  në projektin Lot 18 -Drenas (nënprojekti TS Xhamia).

Ndërsa pasnesër reduktime të rrymës do të ketë:

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10KV Shtrubullova (Kodi: 16021004:032,246,031,030,029,172,201,245,037,034,245,035,179,036,178,248,249,163,164,168,166,169,165,171,170,167.) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.
Vendet: Baica, Tërdevci dhe Obria.
Arsyeja: Kontrollimi i lidhjeve të transformatprëve mates rrymor dhe mbrojtjes rele./Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT