Këto vende të Drenasit pa rrymë

KEDS ka njoftuar se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në rajonin e Drenasit.

Në njoftimin e KEDS të cilin e transmeton drenicapress.info thuhet:

03.03.2021
Punime në projekte investive
Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Llapushniku te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00
Vendet: Llapushnik te Gashët.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 – 12:00 dhe nga ora 14:00 -17:00
Vendet: Gllobar, Tërrstenik dhe Vërbofc.
Arsyeja: Energjizimi i linjës së re. /DrenicaPress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT