Këto vende të Drenasit do të mbesin pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në rajonin e Drenasit. Në njoftimin zyrtar të cilin e transmeton Dreniac Press thuhet se më 26.04.2018 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleku  Ri (Kodi:16021007)prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komorani, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel .

- Advertisement -

MË TË FUNDIT