Këto vende sot do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar për shkyçjet e ditës së sotme, si pasojë e mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrikte.

KEDS ka njoftuar për shkyçjet e ditës së sotme, si pasojë e mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrikte.

Ja njoftimi i plotë KEDS-it:

Prishtinë

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Nr.16 (SH.M.28 Nëntori) (11000003) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Shkolla e mesme 28 nëntori,Haxhi Mulla Zeka,Çamëria 1,Llapi 2,Antigona Fazliu.

2.

Dalja 10 kV Nr. 23 Hotel Iliria (11000006) prejë ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rr. 4 Llullat , Afer Ilirise , Rr. Gustav Majer , Hotel Ilira

3.

Dalja 10 kV Nr.28 Muzeu 1 (11000011) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muzeu1,Muzeu 25,Avni Rrustemi,Mihal Grameno.

4.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Nr.21 Arberia 5 (12000014) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagjeja Arberia – Ish Dragodani (nje pejse TS Arberia 5 )

5.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet :

Dalja 10 kV J12 Kodra e Trimave 7 (13000006) prejë ores 08:00 deri në ora : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Kodra e Trimave , Kolovica e re , Kolovica e vjeter .

6.

Dalja 10 kV J17 Kodra e Trimave 9 (13000007) prejë ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Kodra e Trimave (te Zjarrfiksat) .

7.

Dalja 10 kV J22 Kodra e Trimave 4 (13000012) prejë ores : 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Kodra e Trimave (te Zjarrfiksat) .

8.

Më datën 02.09.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeve do të shkyçet :

Dalja 10 kV Podujeva 3 ( 14000003) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Te Tregu i shtazëve , Viadukti , Ina e vjeterë .

9.

Dalja 10 kV Ballovci (14000008) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Surkishi,Lladofci,Sveqel,Dumosh,Shajkovc,Surdull,Hertica,Drazhnje,Rakenice,Turuqice.

10.

Dalja 10 kV -Llausha(14000013) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

11.

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drenasi 2 (16021002) prejë ores : 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Drenas Qyteti , Lagjja e Feroniklit .

12

Dalja 10 kV Shtrubullova (16021004) nga ora 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova,Te Ferma,Krajkova,Damaneku,Baica,Terdevci te Dauti,Obria,Te Antena Vala,Ntp Doni fert,Donifix,Ytong Kola,Latif Demaj.

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i daljeve 10kV

13

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Badovci do të ketë shkyçet :

Dalja 10 kV Mramor-Slivove (10014001) prej orës 11:00 deri në orën 16:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Mramor, Slivovë, Brusë, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit,Marec.

Arsyeja e shkyçjes: Ndrrimi dhe montimi i shtyllave

14

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Mazgit do të ketë shkyçet :

Dalja 10 kV Breznice (15019009) nga ora 11:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kësaje kohe pa energji elektrike do të mbesin : Breznica, Barileva (një pjesë)

Arsyeja e shkyçjes:Nderrimi dhe montimi I shtyllave

Prizreni

1.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/35/10 kV Prizereni 1 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Rruga Nashecit (30000013) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rruga Nashecit 1 , Rruga Nashecit 2 .

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i daljes 10 kV.

2

Më datën . 02.09.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyqet :

Dalja 10 kV Shtepia e Armates(31000023) prej orës 09:00 deri 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin : Rrugët:Adem Jashari,Eqerem Qabej,Astrit Suli,Gustav Majeri,Zahir Pajaziti,Xhemë Gostivari,Xheladin Hana,Ardianët,Enver Maloku,Pazari i ri,Ali Pashë Gucia,Arsim Maliqaj,Besim Telaku,Edit Durham,Srebrenica,Manush Berisha,Maja e Pikllimës,Mbreti Agron,Mbreti Bardhyl,Ersan Mazreku,Sangjaku,Meleq Begu,Agron Bytyqi,Fahredin Hoti,Shkodra,Flamuri,Nijazi Alishani,Adriatiku,Ankaraja,Kuvendi i Arberit,Brahim Osmanaj,Ahmet Korenica,Rexhep Kabashi,Fehmi Lladrovci,Azdreni,Edit Durhan,Gjilanit Manastirit.

Arsyja e shkyqjes: Vendosja te bazave te siguresave në TS 10/0.4kV Banesat te Qylhani,sipas PEE,te konsumatori Ylber Bafti Elshani

3.

Me datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyqet :

Dalja 10 kV Kamenica (31000029) prej orës 13:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Rrugët:Enver Hadri,Lkeni i Hasit,Beslidhja,Besim Parallongaj,Faik Qabrati,Mati,Mbreti Gent,Beteja e Pashtrikut,Aleks Buda,Janina,Arta,Flamuri,Labëria,Nëna Mbretreshë,Mbreti Glauk, Filip shiroka,Ilirët,Hysen Tërpeza,Izair Berisha,Lui Pasteri, Petro Marko,Raguza,Shahin Kolonja,Skender Latifi,Verat e llukës,Afrim Bytyqi,Ismail Qemali,Lasgush Poradeci,Ismet Gashi,Dervish Salihu,Aziz Kelmendi,Jashar Salihu, Oso Kuka,Enkelejt,Sadik Ramë Gjurgjeviku, Çesk Zadeja,Barrikadave,Ismail Kryeziu,Arbanë, Bulevardi i rinisë,Ganimete Terbeshi,Jeta e re,Përparimi,Fshati Petrovë,Tranziti,Afariste:N.T.Sh “TEA”,Avni Kadria, “Loyola Gymnasium”,Haki Morina,N.P.T “Zinkunie”,N.P.T “Liburnia Impex”.

Shkaku i shkyqjes: Kyqje TSSH –I ri Zhurri SHPK sipas leje për kyqje

4.

Me datën 02.09.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do te shkyçet :

Dalja 10 kV Rahoveci ( 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim do te mbeten :Vendbanimet Atmaxhe , Landovice, Krajk , Tupec , Oferta , Renelual Tahiri, Delikates, Sëiss pelet- Agro coop , Albing, Dili kommerc,

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i daljes 10 kV.

.

Ferizaji

1.

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

Dalja 10 kV QMI (41047008) nga ora 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llugë, Radevë, Shkullaj Lethi dhe Suhadoll.

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljes 10kV.

2.

Më datën 04.09.2016 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kaçanik i Vjetër (40043007) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Begraca,kaçanik i Vjetër,Stagova,Doganaj,Elezaj.

Arsyeja e shkyqjeve :Dislokim I perhershem I linjes 10 kV nga autostrada.

3

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Kaçanikë do të shkyçet :

Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) , prej orës 09:30 deri ne ora 16:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lagjja Rakoc, Lagjja Kisi, Lagjja Saniteks, Runjeva, Llanishta, Gjurgjedelli, Kërbliqi, Dardhishta, Leskovica.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trases dhe ndrrimit të shtyllave në LP 10 kV Pylltaria .

Peje

1.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Dardania I (51000001) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Qyteti ( Dardania I ) .

2.

Dalja 10 kV 7/2 (51000016) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Maja zez ., 7/3 , 7/1 , 7/2 , Xhamija kuqe

3.

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet :

Dalja 10 kV Jagoda(52056005) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Jagodë ,Trestenik , Lutogllavë , Budisalc , Rudicë , Stupë .

4.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Deqani do të shkyçet :

Dalja 10 kV Strellci (53000004) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Isniqi (nje pjese) , Lebush , Strellc i Epermë , Strellc i Ulet .

5.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet :

Dalja 10 kV Dubrava-Rakosh (54000006) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Dubravë , Kovragë , Serbobran , Llukac i thatë , Veriq , Kërrninë , Padalishtë , Shushicë , Rakosh , Uqë , Suhogerll , Cerkolez .

Arsyeja e shkyçjes: Revizion I daljeve 10 kV.

6

Më datën 02,03,04.09.2016 në NS 110/35/10kv Peja 1 prej orës 07:00-11:00 dhe 14:00-18:00 do te shkyçen linjat 04 kV te cilat furnizohen nga dalja 10 kV Vitomirica :

TL 0.4 kV SS Vitomirica 3-SS Ozdrim Shala (code 50000010026),

TL 10 kV SS Vitomirica 3- SS Ozdrim Shala (code 50000010),

TL 0.4 kV Ozdrim – Gashi (code 50000010020),

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Shala dhe Lagja Gashi

Arsyeja e shkyçjes: Punime te planifikuara te Kosttit

Mitrovice

1.

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet :

Dalja 10 kV Drejtoria (71074088) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagjja Kolloni , Fshati Stantërg .

2.

Dalja 10 kV Majdani (71074089) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Shangaj (Livadhi) , Engelska , Kolloni .

3.

Më datën 02.09.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet :

Dalja 10 kV Shipoli (710750001) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr Muhaxhirve ,Rr Safet Ajeti ,Rr Bekim Doroci ,Rr Arta Bubulina ,Rr Bajo Topolli fsh Shipol ,fsh Vaganicë, fsh Vërrnicë fsh Pirqë, fsh Frashër I Vogel.

Arsyja e shkyqjes: Punime për projektin Big Costumers.

4.

Dalja 10 kV Bajri (71075004) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Qyteti , Lagja Bajr , Frashëri .

5.

Dalja 10 kV Koshtova (71075005) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Koshtova .

6.

Dalja 10 kV Ujësjellsi i Vjetër (71075010) prejë ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Qendra e Qytetit .

7.

Më datën 02.09.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Kabllat (73000001) prejë ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Qyteti , Policia , Qendra .

8.

Dalja 10 kV Qytet dhe Fshatra (73000003) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TMK-1, TMK-2, Podrangja, Doberlluka, Sllatinë, Banjskë, Pasomë, Tërllobuq, Smrekonicë;

9.

Dalja 10 kV Novolani (73000005) prejë ores 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bukosh , Novolani , Kollë , Vërnicë , Reznik , Druari , Shalë , Mihaliqi .

10.

Dalja 10 kV Ekstra (73000006) prejë ores 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagja Extra , Moteli Kalaja , Novoselle e Begut , Gojbule , Karaqe , Shlivovice , Gumnishte , Boshlan , Skrome , Vesekoc .

11.

Dalja 10 kV Maxhunaj (73000011) prejë ores 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : , Maxhunaj , Dumnice e Ulet , Dumnice e Eperme , Ropice , Samadrexhe , Ceceli , Sllakovc .

Arsyeja e shkyçjes: Revizioni i daljeve 10 kV

12

Me datën 02.09.2016, në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Runiku (74000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Runiku,Qubreli,Qitaku,Banja,Surigana,Pemishtja,Lesina,Radisheva,Një pjesë e Klinës,Vitaku

Arsyeja e shkyçjes :Pastrimi i trasesë.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT