Këto vende nuk do të kenë rrymë ditëve në vazhdim

KEDS ka njoftuar për disa nga zonat të cilat do të përballen me mungesë të energjisë elektrike.

 

Ky është orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Z.Industriale-Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkaqe sigurie, punime ne objektin e Petroll Company.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Keqekolle-Hajkobille (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

2.Më 13.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.11 Zyra Amerikane (Kodi: 12000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.Më 13.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.12 Lakrishte-Dardania SU 7 (Kodi: 12000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: SU 4/6, “Home Invest” Besnik Shala, SU 7/1, Aldex 1, Arber Hasani dhe Kreshnik Hasani, Su 6/11, Su 4/7,Su 3/16, “Adex” sh.p.k.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.Më 13.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.13 Drini i bardhë-Furra (Kodi: 12000007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drini i Bardhë 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi dhe Arta.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.Më 13.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.14 Arberia, Sarajeva-IKrasniqi (Kodi: 12000008) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Arbëria 1, Arbëria 4, Arbëria 5, Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.Më 14.11.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP 10 kV.

7.Më 14.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.15 Kroi i bardhë (Kodi: 12000009) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: SU 4/2, SU 1/3, qendra tregtare te posta, kroi i bardhë, SU 1/6, SU 2/10.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.Më 14.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.16 Lulishtja (Kodi: 12000010) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lulishtja, Banka e Lubjlanës-OSBE.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

9.Më 14.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.17 Qafa(Kodi: 12000011) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qafa.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

10.Më 14.11.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nr.18 Arbëria 2 (Kodi: 12000012) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: AKEA, Prroni i Njelmët, Arbëria 7, Mentor Beqiri, Petroll Company, Arbëria 3, Sylejman Islami, rr. Ahmet Krasniqi, N.T.Univerzal, pompa Oti, Fidanishtja 2, Mini Max, Arbëria 2, Fidanishtja 1 dhe AS-Project.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

11.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Trasingu (Kodi: 16021010) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi nga rrjetat e reja të kabllove nëntokësore.

12.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Iber Lepenci (Kodi: 16021009) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica dhe Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi nga rrjetat e reja te kabllove nëntokësore.

13.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatova e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi nga rrjetat e reja të kabllove nëntokësore.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 11.11.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraçaku, Skrome, Bozhlan, Gumnishta dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e TSSH se re në Begaj.

Mirëmbajte të planifikuar

1Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Shipol. Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e shtyllave 10 kV.

2.Më 14.11.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 09:30 deri në ora 14:3

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Shotë Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shala, Drenica, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e TSB Moteli si dhe kontrollimi i vajit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Halilaq (Kodi: 41048003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercialë të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.

2.Më 10.11.2017 në NS 35/10 kV Shterpca do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Narcisi (Kodi: 40044006) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Narcis dhe Llaza.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i kabllos 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj III do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Nikadini (Kodi: 40042007) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e TS Sela Impex.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 13.11.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

2.Më 14.11.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi I Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më 11.11.2017 në NS 35/10 kV Xerxa do të këtë ndërprerje totale prej orës 06:00 deri 06:05.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët komerciaël – bizneset në Xërxe, fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc,  Bellacërk – kryesisht konsumatorët komercialë – bizneset,  fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Berjakë, Sapniq dhe konsumatorët komercialë – bizneset në  Radostë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi me furnizim nga NS 110/35 kV Gjakova ne NS 110/35/10 kV Rahoveci.

Mirëmbajte të planifikua

1.Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri i Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi dhe shtimi i vajit nëpër TS 10/0.4 kV.

2.Më 14.11.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Dragobili(Kodi: 82082006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në drejtim të Pagarushës.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 13.11.2017 në NS 35/10 kV Artana do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Bunjaket (Kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Minierat- Horizonti 5, Vakovc, Kllokoq, Nishnakollë, Gërbesh, Bunjakët dhe Flotacioni.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.Më 14.11.2017 në NS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet.

 • Dalja 10 kV Perlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica (Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovci (Kabi, Planeti, Kamenolom), TS Repetitor – Zeleni Vrh,  Kmetovc, Prelepnicë, Kosaca  dhe Silova – Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.