Këto vende do mbesin pa rrymë ditëve në vijim

Këto janë vendet të cilat do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.06.2017 ne NS 35/10 kV Koliq do te ndërprehet:

·         Dalja 10  kV Grashtice (Kodi: 14016001) ,prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe Radasheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases. 2.

Më 29.06.2017 në NS TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi 18024003)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hashanët-Kastriot, Elektromonti, Palaj, Intering-Xhevdet Shoshi dhe Trafo Plaskos.

Arsyeja e ndërprerjes: Promontimi i shtyllave .

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 29,30.06.2017  në LP 10 kV Llausha do të ndërprehet:

·         Dalja 0.4 kV Doberdoli 1 (Kodi: 14000013164 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00..

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjes e Fshatit Doberdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave .

2.

Më 01.07.2017  në LP 10 kV Llausha do të ndërprehet:

·         Dalja 0.4 kV Doberdoli 1 (Kodi: 14000013164 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00..

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjes e Fshatit Doberdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave .

3.

Më 29.06.2017 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën17:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci dhe Obria.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i  kokave kabllovike ne kabllon 3x1x50 mm² 20 kV ne Shtyllat e LP 10 kV

Prizreni

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.06.2017 në NS 35/10 kV Sharr-Dragash do të ndërprehët:

·         Dalja 10 kV Bresana (Kodi:30036007)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trases

2.

Më 29.06.2017 në NS 35/10 kV Sharr-Dragash do të ndërprehët:

·         Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi:30036008)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trases

 Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10 kV Prizereni 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 35 kV Prizereni lll (Kodi: 300320)  prej orës 09:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpija e kultures, Lulishte , Komuniteti, Tabhane, UNMIKU, Lakuriqi, Skenderbeu, Qendra Tregtare, Ortakolli.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

2.Më 29.06.2017 ne NS 110/35/10 kV Theranda do te ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 14:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit. LOT 10

Peja

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më 29.06.2017  në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kompletimi I trafostacionit.

 Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 29.06.2017 në NS 110/10kV Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella  (54000002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do t zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë, Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i linjës 10 kV.

Gjakova

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.06.2017 në NS TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

·         LP 10 KV Ratkoci (Kodi 82081006 )   prej orës 9:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Xërxe (një pjesë), Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave  te reja SH.B.te T.L per projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017.

2.

Më 29.06.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të ndërprehet:

 

·         Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi: 81083017)  prej orës 10:00 deri në orën 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i trases.

3.

Më 29.06.2017 në NS 35/10  kV Malisheva  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kijeva  (Kodi:82082007)  prej  orës 11:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Pataqani  (Kodi:82000001)  prej  orës 11:30 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

5.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hidrosistemi  (Kodi:82000001)  prej  orës 12:00 deri në orën 12:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin : Hidrosistemi i Radoniqit – Rahovec

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

6.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qyteti l  (Kodi:82000003)  prej  orës 12:30 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin :Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.504 Eshrafedin Kastrati, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.509 Gëzim Mullaabazi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.511 Migjeni, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.518 Ilmi Morina, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.532 Bekim Isma, Rr.536 Mic Sokoli, Rr.Feim e Bedrush Gashi, Rr.538 Milaim Morina, Rr.539 Haxhi Zeka, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.543 Dalip Behra, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.548 Mark Sopjani.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

7.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qyteti ll  (Kodi:82000004)  prej  orës 13:00 deri në orën 13:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin :Rr.409 Sylejman Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, Rr.502 Sylejman Vokshi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezrit Frashëri, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr.530 Agim Kelmendi, Rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, Rr.533 Sakip Bellaga, Rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, Rr.554 Viljam Voker, Rr.555 Shkelzen Zllanoga, Rr.557 Bedri Berisha, Rr.558 Jahë Hoti, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

8.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qendra teknike  (Kodi:82000005)  prej  orës 13:30 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:: Rr.409 Sylejman Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, Rr.502 Sylejman Vokshi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezrit Frashëri, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr.530 Agim Kelmendi, Rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, Rr.533 Sakip Bellaga, Rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, Rr.554 Viljam Voker, Rr.555 Shkelzen Zllanoga, Rr.557 Bedri Berisha, Rr.558 Jahë Hoti, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari.

Rr.Sylejamn Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.499 Mustafë Ibishi, Rr.500 28 Nëntori, rr.501 Xhevat Kasapi, rr.502 Sylejmon Vokshi, Rr.503 Skënder Rexhepi, Rr.505 Sadedin Hajda, Rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Shotë Galica, Rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.Sheh Hilmi Maliqi, Rr.516 Vëllezërit Haradinaj, Rr.517 Afrim Bajraktari, Rr.519 Kullat Binjake, Rr.520 Halit Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.532 Bekim Isma,Rr.559 Isuf Berisha, Rr.M.Krasniqi.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

9.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV 18 Nentori  (Kodi:82000006)  prej  orës 14:00 deri në orën 14:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin :PLASTIKA- AV ” SH.P.K.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

 

10.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10  kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Haxhi Jaha  (Kodi:82000007)  prej  orës 14:00 deri në orën 14:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin : Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizon.

 

 

 

 

Ferizaj

 

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.06.2017 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

 

·         Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009)  prej orës 09:30 deri në orën 16:00 .

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komobllava, Shkolla Gerlic.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases, ndërrimi i shtyllave.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 30.06.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 

·         Dalja 10kV Drenica (Kodi: 41048001)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez  ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

2.

Më 01.07.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 

·         Dalja 10kV Drenica (Kodi: 41048001)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez  ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

 

 

 

Mitrovica

 

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 29.06.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (73000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 29,30.06.2017  në LP 10 kV Ekstra do të ndërprehet:

·         Dalja 0.4 kV Bregaj (Kodi: 73000006009 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjes e begajve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos .

2.

Më 01.07.2017  në LP 10 kV Ekstra do të ndërprehet:

·         Dalja 0.4 kV Bregaj (Kodi: 73000006009 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Një pjes e begajve.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos .

- Advertisement -

MË TË FUNDIT