Këto vende do të mbesin pa rrymë, KEDS tregon arsyet

Arsyeja: Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Cima SHPK, NTP Tregtia Apollonia, Adriatik Azemi- Britani homes, Alban Osmani-Britani Homes, Grajqevcët, Tregtia Bedri Prishtina,Tregtia Novosella, Lulzim Tafa-Model Sllovenia, Tregtia, Tregtia-Apollonia dhe Arditi Group.

Vëretje:

Me ndërprerjen e daljes 10 kV Nr 21 Apollonia janë të lidhur këto trafostacione, që furnizohen nga Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova që do të mbesin pa furnizim: Kodi: 15018015237; Kodi: 15018015236; Kodi: 15018015231; Kodi: 15018015188; Kodi: 15018015248; Kodi: 15018015140; Kodi: 15018015134; Kodi: 15018015148;Kodi: 15018015149;Kodi: 15018015179;Kodi: 15018015221; Kodi: 15018015251

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Elkosi ( Kodi: 40041004097) prej orës 09:00-21:00

TS Elkos Group ( Kodi: 40041004237) prej orës 09:00-21:00

TS Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004264) prej orës 09:00-21:00

TS Viva Fresh ( Kodi :40041004238) prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004096) prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004086) prej orës 09:00-21:00

TS Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004263) prej orës 09:00-21:00

Vendet: TS Elkosi, TS Elkos Group, TS Viva Fresh, TS Kombinati I Drurit, dhe Rr. Drion Triton.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadini (Kodi:40042007) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr.Varoshi, Qiraxhitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

3.

Në TS 35/10kV Ferizaj 4 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shpk Bardhyl Ajvazi( Kodi: 4000004260) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV TS Eskavatori ( Kodi: 4000004221) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( Kodi :40000004222) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Dogani ( Kodi :40000004227) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Mekatyp -KS ( Kodi :40000004223) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Stab. Shperndares 1 ( Kodi :40000004218) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Viva R.Bajrami ( Kodi :40000004231) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV V.Gervalla 2 ( Kodi :40000004219) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Guri 1 ( Kodi :40000004230) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( Kodi :40000004220) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori ( Kodi :40000004243) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re ( Kodi :40000004252) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori blinda ( Kodi :40000004242) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagj e re 1 ( Kodi :40000004236) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fitorja ( Kodi :40000004240) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fazli Sojeva ( Kodi :40000004238) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Trestenikët ( Kodi :40000004241) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 3 ( Kodi :40000004239) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 2 ( Kodi :40000004237) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej Bau Marketit), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT