Këto vende do të kenë reduktime të energjisë elektrike nesër

KEDS njofton për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditës së nesërme, transmeton Express.

Komunikata e plotë:

Njoftime, 08 dhjetor 2016

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  09.12.2016  do të shkyçet NS 10/0.4kV Seferovitet(16021002011) prej orës 11:00 deri në ora 16:00, që furnizohet nga Dalja 10 kV Drenasi 2 (16021002) prej NS 35/10 kV Drenas

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Seferaj, Hasi, Shkolla dhe Bajraktarët.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i ndërprerësit të ri.

2.

Me  09.12.2016 do të shkyçet NS 10/0.4kV Hajvalia-Xhamia (10014002028) prej orës  11:00 deri në ora 16:00, që furnizohet nga Dalja 10 kV Hajvalia (10014002) prej NS 35/10 kV Badovci.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pacollët, Xhamia, Kulla, Qaliqët.

Arsyeja e shkyçjes: Instalimi i rrjetit të ri dhe demolimi i rrjetit të vjetër.

3.

Më  10.12.2016 do të shkyçet linja 10kV Hajvalia  prej orës 10:00 deri në ora 16:00, që furnizohet nga Dalja 10 kV Hajvalia (10014002) prej NS 35/10 kV Badovci.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Hajvali.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i rrjetit të ri dhe demolimi i rrjetit të vjetër.

Gjakovë

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.12.2016 në Daljen 10kV Qendra (81000002) e cila furnizohet NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet NS 10/0.4 kV Kolonia (81000002021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Lagja Kolonia.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave  të dëmtuara.

2.

Më 09.12.2016 në NS 110/10 kV Gjakova II do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Elektromotori Deva ( 81000003)   prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Mic Sokoli, Ilir Soba, Bujar Roka, Gjergj Fishta, Mazllom Cana, Orize, Ymer Prizreni, Ymer Pula, Avni Rrustemi, Lagjja te Spitali; Kompanite: Roma Palace,TMK- Mehmet Akifi, Aulona, Brovina, Elektromotori, Modeli.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja dhe betonimi i shtyllave të betonit.

3.

Më 09.12.2016  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ketë shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dobroshi (80080007)  prej orës 10:30 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobrosh, Nivokaz, Brovinë, Molliqë, Botushë, Berjah, Stubëll, Osek Hyla (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të betonit.

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 11.12.2016  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Hogoshti(62000004)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve, ana 10 kV.

 

2.

Më 11.12.2016  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV  Hogoshti(62000004)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i TMRr-ve, ana 10 kV.

3.

Më 11.12.2016  në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

  Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011)  prejë ores 12:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes:: Ndërrimi i TMRr-ve, ana 10 kV.

Prizren

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.12.2016 në NS 35/10 kV Dikanca  do të shkyçet:

·               Dalja 10 kV Brodi(30036003) prej orës 08:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: fshati Brod dhe afaristë: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena).

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e 4 shtyllave të drurit 12m, vendosja e izolatorëve VHD-20 dhe vendosja e përçuesve në shtylla të reja.

2.

Më 09.12.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shkolla Normale(30033004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tusuzi (II, III, IV), Sh.f. ‘’ Bajram Curri’’, Uniomonti, Elani, Shkolla Normale dhe KFOR-i turk.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi i kulmit të dëmtuar në 10/0.4kV Tusus 2.

 

Mitrovicë

Mirëmbajte  të planifikuar :

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it :

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta:

1.

Më 09.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Koshtova, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërme, Gushafca, Kopriva, Broboniqi Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Implementimi  i projektit – Dislokimet e linjave 35 kV dhe 10kV.

2.

Më 11.11.2016  në  TS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Iber Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 12:00 deri në ora15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra, Zhabarë i Ulët & Zhabarë i Epërm.

Arsyeja e ndërprerjes: Implementimi  i projektit “Dislokimet e linjave 35 kV dhe 10kV.

3.

Më 10.12.2016  në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (71075010)  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Implementimi  i projektit – Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10kV.

Pejë

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

 

Më  09.12.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Qyteti  II (Kodi: 51000013) prej orës  09:00 deri në ora 10:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa prej Pazarit të vjetër deri te Qendra Zejtare, Blloku i banesave te Hekurudha.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TSB Shkelzen Hadërgjona,j me pëlqim elektroenergjetik.

2.

Më 09.12.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

 

·         Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gorazhdeci, Poqeti, Zllopeku, Babiqi, Pishtani, Millovanc, Zona Industriale prej kombinatit të këpucëve te lëkurës deri te tranziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TSSHM. Bobi, me pëlqim elektroenergjetik.

3.

Më  11.12.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Gremniku (520000011)  prej orës 09:00 deri në 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në tri shtylla të reja në T.M në lokacionin e Gremnikut.

4.

 

Më 11.12.2016 në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Jagoda (52056005) prej orës 12:00 deri në ora15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  fshatrat: Jagoda, Krushevë e Madhe, Budisalci, Rudica, Stupë, Trestenik deh Lutogllavë.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në tri shtylla të reja në tensionin e mesëm në lokacionin e Gremnikut.