Këto ushtrime ju qetësojnë dhimbjet e shpinës (Foto)

Ne e kalojmë pjesën më të madhe të kohës duke qëndruar ulur në punë, në makinë, në tren, në shtëpi ose gjatë kohës kur jemi duke ngrënë ose duke kaluar kohë me miqtë dhe familjen.

Dhimbja e krahut është diçka që pothuajse të gjithë e kanë përjetuar në një pikë ose në një tjetër, pavarësisht nga mosha.

Për fat të mirë, ka disa ushtrime që mund të ndihmojnë në parandalimin e dhimbjeve në pjesën e poshtme të shpinës, ose lehtësimin e simptomave nëse tashmë jeni duke i përjetuar ato.

Shikoni përmes fotografive më poshtë disa nga këto ushtrime që ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të shpinës:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT