KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete.

Sipas njoftimit, ndërprerjet do të ndodhin për shkak të punimeve nga palët e treta si dhe në projekte investive.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

 

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi:14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

Pejë

Punime nga palët e treta

1.Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej orës 10:30-11:00 dhe nga ora 13:00-13:30

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 340 (kodi: 81000116362) prej ores 10:30 deri në ora 13:30

Vendet: rr. Skënderbeu, rr. Hysni Dobruna – një pjesë.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas komisionit të pranimeve teknike.