Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme për siguri të sistemit përgjatë ditës së nesërme.

Vendet që do mbesin pa rrymë:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Hajvali-Periferi

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (kodi 14016004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j5 Bardhosh (kodi 13000001) prej orës 09:30 deri ne ora 11:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh..

Arsyeja: Promontim I shtyllave 10kV

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (kodi 14016001) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Grashtice, Radashec..

Arsyeja: Funksionalizimi I linjes se re 10kV dhe pasivizimi I linjes se vjeter

5.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Letonc 3 (kodi 14000006036) prej orës 07:30 deri ne ora 08:30

TS 10/04 kV Letonc 1 te shkolla (kodi 14000006034) prej orës 07:30 deri ne ora 08:30

TS 10/04 kV Letonc 2 priv. (kodi 14000006035) prej orës 07:30 deri ne ora 08:30

TS 10/04 kV Letonc çeshmja ZPRR 2016 (kodi 14000006267) prej orës 07:30 deri ne ora 08:30

Vendet: Letonc

Arsyeja: Demontim i shtylles 10[kV].

6

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Mili Hajvali (kodi: 19000040165) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet:Rr. Dëshmorët e Gollakut dhe rr. Fitorja.

Arsyeja: Krijimi i një dalje të re 0.4kV.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pylltaria (kodi 40043004) prej orës 09:30 deri ne ora 12:30

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re.

Arsyeja: Rritja e Fuqis se TS te mbingarkuar

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (kodi 40042004) prej orës 13:30 deri ne ora 16:00

Vendet: Doganaj,Zaskok,Pleshina e ulët dhe e epërme,Dubravë, Fabrika e ujit Pleshine

Arsyeja: Rritja e Fuqis se TS te mbingarkuar

3.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi 41046002) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Punime sipas projektit Ts-Demiri Shtime,shkyqja e Ts-it ekzistues 400kVA,pasi eshte vendosur trafo 630kVA

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi 32000008) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi 32000017) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

3.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 TR 1 (J02) dhe TR 2 (J25) do të ndërprehet:

NS Prizreni 3 komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Rrugët: 193 Marie Kraja (një pjesë), 195 Fahredin Hoti, 196 Aleks Buda, 201 Ajdin Rrahmanaj, 208 Flamuri, 210 Martirët e Kabashit, 228 Durrësi, 234 Hyse Tërpeza, 241 Tamil Shala, 563 Nëna Tereza (një pjesë) dhe Sami Koka, 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë), 106 Brigada 125 (një pjesë), 272 Qazim Berisha (një pjesë), 273 Haxhi Zeka, 276 Azem Shkreli (një pjesë), 277 Bojniku (një pjesë), 278 Agim Shala (një pjesë), 279 Mevlana (një pjesë), 280 Istriotët, 281 Bedri Pejani (një pjesë), 283 Kurilla, 285 Lulzim Rexhepi, 289 Mehdi Bardhi, 290 Musa Shehzade (një pjesë), 291 Shkelzen Dragaj (një pjesë), 292 Mehmetçik, 295 Refki Shala (një pjesë), 296 Hysen Rexhiq, 297 Kasimbeg, 298 Dragoman, 299 Sylejman Drini, 300 Jonuz Emra, 301 Selman Riza (një pjesë), 34 Hafiz Ismail Hakki, 305 Njazi Alishani (një pjesë), 308 Kosova 1, 309 Ali Pashë Elbasani (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare dhe 380 Enver Haradinaj, 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu, U/hidroregjioni Jugor Bunari l dhe II në rrugën 338 Vatrat Shqiptare, 11 Ismet Jashari – Kumanova, 335 Nuri Sherifi, 336 Shën Flori (një pjesë), 337 Kalaja (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare, 341 Shën Albani, 352 Vajzat e Sulit, 353 Berati, 354 Marin Barleti, 357 Pushkatarët, 359 Iljaz Kuka (një pjesë), 360 Adnan Krasniqi, 361 Aleksander Flemingu, 363 Shaip Spahiu, 371 Josip Rela, 372 Saraji, 373 Alajdin Berisha, 374 Anif Muji, 375 Bylbyldere, 377 Xhavit Bajraktari, 378 Nexhat Matrangji, 385 Halit Berisha, 387 Feta Gega, 388 Nysret Seharsoj, 389 Hëdërlez, 390 Sheh Emini, 391 Vëllezërit Dehiri, 393 Zekerija Rexha, 442 Lekë Matrënga, Qendra Zejtare I (një pjesë), Qylani I Vjeter, Vranduk dhe Sheshi Shadërvani, 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim Thaçi, 262 Dalmatët, 264 Enver Dukagjini, 265 Muhamet Çami, 266 Nehat Demiri, 267 Fazli Grajçevci, 268 Gjin Muzaka, 270 Balshajt dhe Dardania, Lubizhda dhe Skorobishtë, Konsumatorë komercial dhe Buxhetar (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranzit, 67 Edit Durham (një pjesë), 168 Preveza, 169 Murat Kabashi, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 174 Mbreti Agron, 177 Bekim Muhaxheri, 178 Behajdin Hallaqi, 180 Leskovci, 200 Fadil Balaj, 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 207 Ahmet Prishtina, 208 Flamuri (një pjesë), 252 Meriman Jakupi, 272 Qazim Berisha, 315 Rexhep Kabashi, 316 Muhaxhirët dhe 317 Bazhdarhane, 52 Xhemë Gostivari, 160 Ardianët, 161 Enver Maloku, 162 Pazari i ri (një pjesë), 164 Ali Pashë Gucia(një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 173 Maja e Pikëllimës, 174 Mbreti Agron, 176 Mbreti Bardhyl, 179 Ersan Mazrek, 182 Sangjaku, 194 Agron Bytyqi, 195 Fahredin Hoti, 255 Meriman Jakupi, 311 Ankara, 313 Brahim Osmanaj, 315 Rexhep Kabashi dhe 324 Fehmi Lladrovci, G.I.Z. . . . në rrugën 1 Adem Jashari, 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë), 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë).

Fshatrat: Korishë (një pjesë), Lexhend, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë, Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë), Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë, Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë), Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë, Gërnçar,

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshtova (kodi 70000005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve.Ndrrimi shtyllave TM

2.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (kodi 70000012) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Punime në rregullimi I urave ne shtyllen e pare ku dalin kabllat.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Rrethi (kodi 63000014) prej orës 10:30 deri ne ora 11:15

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Mirmbajtje preventive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi 63000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.409 Sylejman Vokshi, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.500 28 Nëntori, Rr.502 Sylejman Vokshi, Rr.510 Bujar Thaqi, Rr.512 Ali Sokoli, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.516 Vëllezrit Frashëri, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, Rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, Rr.530 Agim Kelmendi, Rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, Rr.533 Sakip Bellaga, Rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, Rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, Rr.542 Musë Rahoveci, Rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, Rr.554 Viljam Voker, Rr.555 Shkelzen Zllanoga, Rr.557 Bedri Berisha, Rr.558 Jahë Hoti, Rr.608 Hamdi Berisha, Rr.Luftëtari.

Arsyeja: Verifikimi i vajit ne trafsamator kontrollimi i bazamentave 0.4kV dhe bazave te jashtem 10kV dhe shkarkusve

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi 51000008) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja: Nderrimi I shtyllave te thyerra.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Agron Kukaj (kodi 51000018003) prej orës 13:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Obj.Agron Kukaj

Arsyeja: Punime ne realizimin e lidhjes unazore Dalja III- Shtepia e Kultures

04.12.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (kodi 70000010) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Qendra e Qytetit

Arsyeja: Punime në Blinden e re dhe vendosja e panelit të TU të ri, sipas PEE

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 38 (kodi 81000002028) prej orës 09:00 deri ne ora 15:00

Vendet: TS 38 Qytet

Arsyeja: Rritja e fuqisë së transformatorit dhe ndrrim i panelit TU, sipas PEE

04.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen TS-et:

TS 10/04 kV TS Sibovc Hekurudha (kodi: 14000010020) prej ores 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc I epërm (kodi: 14000010224) prej ores 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc Zeka (kodi: 14000010022) prej ores 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc llapi (kodi: 14000010021) prej ores 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sibovc hekurudha,Sibovc I epërm,Sibovc Zeka,Sibovc Llapi

Arsyeja: Shtrirja e kabllove te tensionit te ulet

2

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët .

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension

3

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension

4

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehen TS-et:

TS 10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Mujo ulqinaku

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake

5

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehen TS-et:

TS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Qyteza pejton

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake

6

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.7 Qendra Sportive (kodi: 12000026) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes.

Arsyeja: Ndrrimin e transformatorit dhe kthines matëse

Mitrovicë

1

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-et:

Dalja 10 kV Llausha (kodi: 74000011) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri .L.III. e Qytetit

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension dhe vendosja e perquesit te ri dhe konzollave te reja

Prizren

1

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) prej ores 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova

Arsyeja: Ndrrimi i perquesit dhe konzollave ne linje ekzistuese

2

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (kodi: 32000007) prej ores 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Ndrrimi i transformotorit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT