Këto janë vendet në Drenas që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për orarin më të ri të reduktimeve, dhe vendet që do të mbesin pa rrymë.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasido të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva (Kodi: 16021006) prej orës 09:00-09:15 si dhe nga ora 13:00 -13:15

Vendet: Poklek, Vasilevë, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

TS. 10/04 kV Ferma e lopëve (Kodi: 16021006221) prej orës 09:00 deri në ora 13:15

Vendet: TS Ferma e lopëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e ormanit 0,4 kV.

18.08.2019

Punime në projekte investive

- Advertisement -

MË TË FUNDIT