Mbrëmë u mbajt nata finale e festivalit europian të këngës Eurovision.

Anxhela Peristeri e përfaqësoi Shqipërinë këtë vit me këngën ‘Karma’ e cila arriti të zë vendin e 22-të, ndërsa fituese ishte Italia.

Shqipëria arriti të jetë finaliste bashkë me 39 shtetet e tjera e cila përformoi e dyta më radhë mbrëmë.

Ndërsa, shtetet të cilat e votuan Shqipërinë, pra Anxhela Peristerin me projektin e saj muzikor ‘Karma’ ishin Holanda e cila i ka dhënë 1 pikë, San Marino 2 pikë, 7 pikë Danimarka, kurse Malta ka dhënë vlerësimin maksimal me 12 pikë, prej të cilave grumbulloi gjithsej 22 pikë.

Këngëtarja shqiptare, po ashtu ka marrë edhe 35 pikë nga votat e publikut duke arritur vlerësimin final me 57 pikë.

Mbrëmë u mbajt nata finale e festivalit europian të këngës Eurovision.

Anxhela Peristeri e përfaqësoi Shqipërinë këtë vit me këngën ‘Karma’ e cila arriti të zë vendin e 22-të, ndërsa fituese ishte Italia, shkruan lajmi.net.

Shqipëria arriti të jetë finaliste bashkë me 39 shtetet e tjera e cila përformoi e dyta më radhë mbrëmë.

Ndërsa, shtetet të cilat e votuan Shqipërinë, pra Anxhela Peristerin me projektin e saj muzikor ‘Karma’ ishin Holanda e cila i ka dhënë 1 pikë, San Marino 2 pikë, 7 pikë Danimarka, kurse Malta ka dhënë vlerësimin maksimal me 12 pikë, prej të cilave grumbulloi gjithsej 22 pikë.

Këngëtarja shqiptare, po ashtu ka marrë edhe 35 pikë nga votat e publikut duke arritur vlerësimin final me 57 pikë.

Ndryshe, Anxhela Peristeri pas performancës në Eurovision tha se do ta mban mend gjithë jetë dhe ishte një eksperiencë e mrekullueshme në jetën e saj