Këto janë qytetet e fshatrat ku nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

24.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor në largpërçues.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 09:00 – 12:30

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të Kuvendit Komunal Istog.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat-Voskopoja (kodi: 40043001) nga ora 09:00 -12:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e Re (Kodi: 31000030) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Malësia e Re, fsh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Balancimi dhe shkarkimi i ngarkesës në linjën 10kV.

2.

Në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik Çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Balancimi dhe shkarkimi i ngarkesës në linjën 10kV.

24.12.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II nga ora 07:00 deri në ora 19:00.

Pa tension do të mbesin të gjitha daljet 10kV të këtij nënstacioni.

Vendet: rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukës, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë); fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e kabllove 35kV dhe 10kV nga blindat mobile brenda nënstacionit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT