Në 24 orët e fundit në Kosovë janë raportuar 4 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Gjatë kësaj kohe janë regjistruar edhe 75 raste pozitive.

Një gjë e tillë është bërë e ditur nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

Rastet pozitive janë nga këto komuna:

Prishtinë 25 raste, Fushë-Kosovë 8 raste, Istog 5 raste, Skenderaj 5 raste, Ferizaj 4 raste, Lipjan 4 raste, Malishevë 4 raste, Drenas 3 raste, Mitrovicë 3 raste, Pejë 2 raste, Podujevë 2 raste, Prizren 2 raste, Suharekë 2 raste dhe me nga një rast komunat: Gjilan, Graçanicë, Kaçanik, Shtime, Viti dhe Vushtrri.