Këto janë katër projektet që do të financohen nga Ministria e Infrastrukturës (FOTO)

Sot, kryetari Bekim Jashari, së bashku me ministrin në detyrë të Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, nënshkruan 4 memorandume bashkëpunimi për realizimin e 4 projekteve në komunën tonë.

1. Rregullimi i Lumit Klina nga fshati Kuqicë deri në Skenderaj- 100 mijë euro;

2. Rrjeti i Kanalizimit Prekaz-Mikushnicë- 161 mijë euro;

3. Kanalizimi në BL Qirez-Likoc- 100 mijë euro;

4. Ndërtimi i mbikalimit në Klinë të Eperme”- 300 mijë euro.

Të gjitha këto projekte janë shumë të rëndësishme për qytetarët e Komunës së Skenderajt dhe rritjen e nivelit të mirëqenies së tyre.

Në emër të qytetarëve të Skenderajt, kryetari Jashari, falënderoj Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit për financimin e këtyre projekteve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT