Këto janë insektet që shkaktojnë vdekjen e menjëhershme

Disa kafshime të insekteve janë të dhimbshme, disa vdekjeprurëse; ka prej tyre që bartin sëmundje, infektojnë trupin dhe mund të ju vrasin.

Ne njerëzit nuk jemi krijesat më të mëdha apo më të fortat në planetin Tokë. Ka shumë kafshë të cilat mund të na vrasin lehtë, si arinjtë, ujqërit, luanët, peshkaqenët e krijesa të tjera oqeanike, secila në mënyrën e vet, shkrua. Por, ajo çfarë në përditshmëri më shumë i tmerron njerëzit, janë krijesat e vogla, të cilat mund të vriten nga shpreh të ndryshëm, të digjen, të grimcohen.

Ngase këtë fuqi e kemi, ndonëse nuk është diçka e mirë. Megjithatë, frika ndaj tyre ekziston çdo ditë, mirëpo pavarësisht kësaj, kjo frikë nuk është irracionale. Më poshtë do të kuptoni përse, duke ndjekur sulmet e tyre ndaj njerëzve dhe efektin që shkaktojnë.