Me kryetarin e Rinise Demokratike Alban Berisha, Asambleist dhe bashkepunetor te PDK-se , perkujtuam 5 vllezerit Hetemi nga Klina e Mesme ne Skenderaj ne 20 vjetorin e renjes per Liri!.

Gjithmone me dyer e zemra te hapura, mikprites per te gjithe ata qe kerkonin ndihme.
Me gjithe rrezikun permanent perballe forcave kriminale serbe me guxim e vendosmeri ushqyen qindra ushtare te UÇK-se dhe u betuan mos ta leshojne pragun e shtepise.
15.04.1999 kriminelet serb ia mesyejn shtepive te familjes Hetemi dhe ne menyren me mizore i vrane pese vellezerit Hetemi ne oborrin e shtepise ne prani te familjareve. Ate dite makabre u pushkatuan: Sadik Hetemi, Muharrem Hetemi , Hetem Hetemi , Halit Hetemi dhe Vesel Hetemi.

Ata me veprat e tyre lane gjurme te pa shlyeshme ne historine e Drenices andaj edhe kujtimi dhe perkujtimi per ta eshte i fresket dhe i pavdekshem.
I LEHTE U QOFTE DHEU I KOSOVËS.LAVDI

Fotografia e Ganimete Musliu