Këto janë çmimet e dervivateve sot në Kosovë

Çmimet e derivateve të naftës janë rritur në të gjitha vendet e rajonit dhe vala e fundit e rritjes së çmimeve nuk e ka anashkaluar as vendin tonë, shkruan GazetaBlic.

Në pikat e ndryshme të karburanteve në Kosovë çmimet e karburanteve po sillen prej 1.76 cent deri në 1.81 cent.

GazetaBlic ka siguruar disa fotografi të pompave në Kosovë, nga ku shihet gjendja aktuale e çmimeve.

IP 1.79 deri 1.80

Shell 1.79 deri 1.81

EXFIS 1.78 deri 1.80

Alfa Trade 1.76 deri 1.77

- Advertisement -

MË TË FUNDIT