Këto fshatra të Drenasit sot pa rrymë

Një pjesë e Komunës së Drenasit edhe sot do të ballafaqohet me reduktime të energjisë elektrike. Sipas një njoftimi të KEDS, reduktimet në këto vende janë të domosdoshme për të ndërruar shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm, ku do të ketë furnizim me energji elektrike të pandërprerë.

Në këto fshatra të Drenasit sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike:

Më 30.11.2016  në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Komorani ( Kodi: 16023007)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë)  dhe Llapushnik (një pjesë).

Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT