Këtë video madhështore të UÇK-së, kurrë nuk e keni shikuar më parë – Ja çka bën pak para betejës

Se Ushtria Çlirimare e Kosovës kishte bërë luftë të pastërt kjo as që diskutohet, por se ata kishin vullnet për luftë dhe të vdesin për atdhe e dëshmon edhe kjo këngë e tyre e postuar në rrjetet sociale, njofton Gazeta NewBorn.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT