Këta janë njerëzit e parë që e panë masakrën ndaj familjes Jashari (FOTO)

Fotografi i mirënjohur i luftës, Ilaz Bylykbashi, ka publikuar fotografi që tregojnë se njerëzit e parë që panë masakrën mbi familjen Jashari. Ilaz Bylykbashi thotë se: Bali Bejta, Hatixhe e Zenë Jashari, pastaj Shaqir dhe Zukë Jashari, njerëzit e parë që panë masakrën e 5, 6 e 7 marsit 1998, në Prekaz!,” shkruan Drenica Press/

FotoⒸIlaz Bylykbashi

- Advertisement -

MË TË FUNDIT