Këta janë djali dhe bashkëshortja e Adem Demaçit

Veprimtari i shquar shqiptar Adem Demaçi, gjithmonë ka provuar të mos i ekspozojë fëmijët e tij në publik.

Ky është djali i veprimtarit Adem Demaçi, Shqiptar Demaçi dhe bashkëshortja e tij, Arbëria

Këto fotografi, janë ndër të parat fotografi që publikohen.

Djali, Shqiptari, është mjek me profesion.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT