Këta janë deputetët që agjërojnë e që mbrëmë i zuri iftari në Kuvend

Numër i vogël i deputetëve të Kosovës janë duke agjëruar, me rastin e muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Mirëpo, gjatë seancës së djeshme parlamentare, ku në rend të ditës ishte votimi për gjyqtarët e Kushtetueses, disa prej tyre iftarin e përfunduan në objektin e Parlamentit.

Ishin deputetët; Duda Balje, Ganimete Musliu, Allbert Kinolli, Bahrim Shabani si dhe Mërgim Lushtaku  të cilët shihen në një fotografi me gota ujë në duar.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT