Këta janë anëtarët e Kryesisë së Vetëvendosjes

  Këshilli i Përgjithshëm i Lëvizjes Vetëvendosjes zgjodhi sot edhe  Kryesinë e re.
  Sipas njoftimit për medie, me propozim të kryetarit, Visar Ymeri e me shumicë të votave nga Këshilli i Përgjithshëm u zgjodhën:
  Nënkryetar i parë – Driton Çaushi,
  Sekretar organizativ – Dardan Molliqaj,
  Sekretar për Marrëdhënie me Jashtë – Boiken Abazi,
  Koordinatore e komiteteve – Dejona Mihali,
  Me propozim të Grupit Parlamentar dhe me shumicë të votave nga Këshilli i Përgjithshëm:Kryetar i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje u zgjodh Glauk Konjufca.
  Ndërkaq, me propozim të Këshillit të Përgjithshëm dhe me shumicë të votave, anëtarë të tjerë të Kryesisë u zgjodhën:Fatmire Mulhaxha Kollçaku – nënkryetare e dytë,
  Hydajet Hyseni – Kaloshi – kryesues i Këshillit të Përgjithshëm,
  Artan Abrashi,
  Belgzim Kamberi,
  Elvis Hoxha,
  Marigonë Drevinja,
  Salih Zyba,
  Ylli Hoxha, dhe
  Zgjim Hyseni./Mesazhi/