Këta janë 6 doktorët e rinj që do të nisin punën në Drenas

Konkursit të hapur në janar për mjekë të rinj në Komunën e Drenasit duket se po vjen drejt fundit.

Kjo pasi Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Drenas ka nxjerr vendim për pranimin e gjashtë doktorëve të rinj të mjekësisë.

Më të mirët në konkurs kanë dalë Ardian Jashari, Bujar Qerreti, Adrian Gallapeni, Venera Hoxha, Gent Hulaj dhe Arta Hoxha.

Është një lajm i mirë ky, pasi në Drenas ka mungesë të mjekëve. /DrenicaPress

- Advertisement -

MË TË FUNDIT