Këta djem nuk e njohin frikën! (VIDEO)

Bangkok është një nga qytetet në botë me numrin më të madh të ndërtesave të larta ndryshe rrokaqiejve. Këto janë ndërtesa që përdoren nga aventurierët për të bërë gjëra të çuditshme. Në mesin e këtyre ndërtesave ndodhet një e tillë e cila është e braktisur dhe e lartë më shumë se 50 kate.
Dy aventurierë që duket se nuk e njohin frikën e shfrytëzojnë këtë ndërtesë për të zhvilluar veprimet e tyre të rrezikshme. Përmes videos ju do të shoikoni se si ato duket se nuk kanë frikë nga lartësia dhe nga ambjenti ku i realizojnë veprimet e tyre.
 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT