Kështu i uron Vuçiq myslimanët

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq me rastin e festës së Fiter Bajramit, ka uruar gjith besimtarët myslimanë, në një vizitë tek myftiu Mevlud Dudiç.

Gëzimi dhe festa le të përmbushin jetën e secilit, dashuria dhe toleranca mbi të gjitha! Me gjithë zemer u uroj: Eid Mubarek Olsun- shkruan në letrën e dërguar nga departamenti për marrëdhënie me publikun, i presidentit të Serbisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT