Kështu stërviten pjesëtarët e Ushtrisë së Shqipërisë (Foto)

Ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë, Olta Xhaçka është impresionuar nga aftësitë e treguara nga 30 djemtë që janë bërë pjesë e forcave Komando.

Ajo ka shkruar në Facebook se ushtarakët shqiptarë mbeten shembull frymëzimi për t’i shërbyer vendit dhe njerëzve në çdo rast, në çdo çast, shkruan Telegrafi.

“Trajtimi i burrave dhe grave në uniformë ka vend për përmirësim dhe për këtë unë personalisht, por edhe qeveria jemi të vendosur për një trajtim më të mirë dhe sa më dinjitoz të tyre”, ka shkruar ministrja Olta Xhaçka.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT